h1

Funderar

april 6, 2008

Sitter man här och funderar lite, har även kommit på att jag inte skrivit något här på ett tag, kanske är dags och skriva ner några rader!
Min helg har varit helt okey, dock lite tungt då man jobbat som vanligt, men ja, allt går bara man vill… Har iaf haft Katariina på besök, känns helt okay må jag lova… Blir alltid lika tungt när man skiljs åt, men ja, så är väl kärleken … Skrattar mig ibland lycklig åt att ha funnit Katta, helt underbar är hon!
Hur som helst, har fått brev från jobbet med min nya lön denna vecka, hela 1700:- mer i månaden, inte illa pinkat, var lite mer än vad jag räknat med, så ja, jag ska väl inte klaga…  Men man har ju fortfarande inte den lön jag förtjänar, iaf inte enligt min mening … Sitter och klurar på framtiden, studier och så, blir väl inte direkt klokare av det …

Måste förbi Uppsala i morgon, fixa lite kläder inför begravningen som äger rum på fredag, vår krutfarfar ska begravas, livet slutade lite tvärt, men så här i efterhand så önskade jag att min far hade kunnat höra av sig lite tidigare och sagt hur det verkligen låg till, men kanske inte så lätt… Det är väl en yrkesskada man har i sig och se hur saker och ting egentligen ligger till … Det får mig och tänka på en händelse på jobbet då jag fortfarande var ny, saker man sagt, vilket inte ens var riktigt sant, till vilken anledning sa jag det jag sa.. tröstas de anhöriga? Okunskap, ja.. sånt som ligger bakom än nu mera .. får dessvärre inte säga vad saken gällde etc då det är sekretessbelagt … eller dessvärre, så är läget bara, punkt slut.

 

Annonser

One comment

  1. hm den här helgen har varit lite skum. när kattis är på besök kan jag förstå att det är tungt att jobba. sen åker hon hem så blir det väl lite tomt. kan förstå att du skrattar dig lycklig kattis är riktigt härlig och en smula knäpp precis som du ;).. 1700 kr i löneförhöjning inte helt illa det inte. det skulle vara trevligt.. give me give me 😛 .. plugga kan va kul. men lite trist med lån oså. ja just det begravning om typ 5 dagar det känns ju lite tungt. ah jag kan tänka mig att man blir lite skadad av sånt man ser (ok ska inte säga varje dag men ofta) att det blir en vanesak och att man ser saker och ting snabbare. är det inte tungt att få uppleva saker och ting på jobbet som kan kännas jobbiga men som man sen inte får prata om?Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: